Измислен певец си направи реклама с Цветелина Янева

Клипче с нов хит на Цветелина Янева разбуни духовете сред поп-фолк маниаците в интернет. Инструментала с наименование "Хвърляй по мен" няма нищо общо с нова песен на изпълнителката.

"Нямам такава песен, нито някаква нова на Кости. В момента подготвям друг проект, който скоро ще видите. Не искам да ви издавам засега, но пак казвам, това нещо не е мое!", споделя Цветелина Янева пред Snews.bg

Инициаторът на клюката сам се издаде - това е Крис, който се представя като изпълнител на Real Enterprises. Той пусна клипче с името, че Цветелина Янева му е откраднала новата песен "Това си ти", която пък му била подарена от продуцентите му Виолета и Ники Китаеца. Лъжливите факти са два - той не е изпълнител при Китаеца и песента не е негова!
С нас се свърза композиторът на парчето, който също ни сподели, че Крис и Цветелина Янева нямат нищо общо с песента му. Марио Кръстев ни довери, че друг изпълнител от фирма Пайнер се е заинтересувал от демото и скоро ще видим истинския изпълнител на "Хвърляй по мен".

Няма коментари: