Лежиш и слабееш - питайте Катя и Здравко от "Ритон"!

Без майтап - лежиш и слабееш. Не ви се вярва? Тогава питайте Катя и Здравко от "Ритон"! Точно това правят те, след като решиха заради юбилейния си албум да влязат във форма. Но... без гладуване или правене на изтощителни упражнения, а с... лежане.
Става въпрос за новия метод кавитация, при който чрез ултразвук мастните клетки в тялото се пукат, а течността се изхвърля от организма чрез отделителната система и лимфата.
"От нас се иска само да лежим, машината върши цялата работа", казва Катя, цитирана от "24 Часа". Първата процедура двамата си направили на 12 декември миналата година и оттогава ходят веднъж седмично. "Ефектът е видим, мои познати също го казват. За тези два месеца съм свалила 5-6 кг", казва певицата. "И то без да гладувам и да полагам кой знае какви усилия."
Двамата със Здравко не са на строг хранителен режим. "Аз и без това не обичам шоколад или газирани напитки и затова не ми е толкова трудно да се ограничавам разумно", казва Катя. "Дори яде повече отпреди", подсказва съпругът й. За да може да се похвали с ефект като нейния обаче, той ще трябва да намали бирата. "Здравко си прави процедури само на корема, но той пие бира с литри", смее се Катя.
Макар да не спортуват активно, от време на време двамата се възползват от фитнес обзавеждането и сауната в дома си.
Дует "Ритон" ще продължава с процедурите, докато и Катя, и Здравко постигнат желаната фигура. След това ще я поддържат с процедура веднъж в месеца. "Не е вредно, но разбира се, не бива да се прекалява с нищо", казва певицата. "Единственото, което е задължително, е да се пият по 2 л вода на ден, за да не се натоварва черният дроб", обяснява тя.

Няма коментари: