Ели Кузмова развратничи, докато Пеньо търка нара

Развратни снимки на победителката от „Биг Брадър Фемили" Ели Кузмова-Владкова се търкалят тези дни из Мрежата. Забавленията на бившата на Газката изобщо не приличат на обвързана жена, както променилата изцяло визията си пловдивчанка предпочита да се представя. В момента Ели се води гадже на обвинения за изнудване и рекет бандит Пеньо Мангъров. Връзката им обаче е през решетките на затвора, където той е в момента. „Не знам какво ще се случи с мен и Пеньо. Това е съдба и никой не си избира подобно нещо", коментира Ели и бърза да гребе с пълни шепи от живота около нея.
Докато бившият й мъж Веско Гробаря продължава да разхожда кучетата си по пловдивските улици, Ели се натиска по заведенията. С Пеньо Мангъров свижданията й са по два пъти в месеца, който вече бе осъден на 20 години за поръчково убийство в Чехия и през 2004 г. на осем години затвор за изнасилване. „Той може да е опасен, но аз не се страхувам от него", коментира бившата Кузмова. Налялата 450 кубика силикон в гърдите си брадърка обясни, че с него я запознал преди време Веско. Иначе двамата с Гробаря имали само общи спомени, а парите от наградата в риалити формата отдавна били поделени.
Докато течеше едно от делата срещу него, Пеньо Мангъров забърса фаталната юристка Соня Алексиева. Заради него тя заряза кариерата си на следовател и се преквалифицира на адвокат, за да поеме защитата му.
В началото двамата твърдяха, че любовта между тях е страстна и има бъдеще. Уви, за кратко. По-късно се оказа, че бракът им всъщност не е бил консумиран, а юристката обвини затворника, че я малтретирал психически.

Няма коментари: