Азис пак се тъкми за шоу

Вместо да стяга куфари за чужбина и да смени местожителството си в друга държава, както се бе заканил, костинбродският славей е забелязан да „ухажва” ТВ7. Защо пък точно телевизията, която миналата година свали шоуто му от ефир? Най-вероятно хитрият ром е усетил, че рейтингът на медията върви нагоре и каналът вече е твърдо на трето място сред телевизиите. Пък и напоследък „приюти” доста известни лице от конкурентни тв. А и може би меракът му да е на екран все още не се е изпарил?
Вече „изскочи” новината, че Василка е ходила на пробни снимки в ТВ7 за предаване, което най-вероятно ще тръгне от есента, когато влезе в сила новата програмна схема на медията.
„Нищо не мога да кажа все още. Нямам договор, просто съм се явил на кастинг”, лаконичен е певецът.
Друга мълва пък носи, че не Вихра, а Азис се гласял за стола на колежката си Камелия. Продуцентката на „Споделено с…” Вили Сечкова не се побирала в кожата си, че от бТВ свалили шоуто й „В джаза събота вечер”, и изкарвала яда си на Ками, която никак не харесвала. Ако всичко това е вярно, със сигурно ще очакваме враждата между фолкпевиците Василка и Камелия да се поднови. Но първо да видим кой ще подкара „Споделено с…”.

Няма коментари: