Устройство измерва „смрад фактора” на вашата уста

Благодарение на вградения електро-химичен сензор само с едно духване ще добиете представа дали можете да целунете колежката за добро утро..

Всички харесваме странните японски джаджи. Не че в Америка или Китай не произвеждат достатъчно, но японските са класика в жанра.

Залагайки на стратегията, че всичко, което обещава да повиши доверието и да направи хората по-привлекателни за противоположния пол има голям потенциал за проджби, от японския производител Topland пуснаха на пазара специален вид анализатор на дъха.

Устройството е джобен формат тип 2 в 1. С него само за 13 секунди можете да получите резултат за състоянието на дъха си, както и затова дали предишната вечер сте злоупотребили с аркохол.

Благодарение на вградения електро-химичен сензор само с едно духване можете да добиете представа за преблизителното ниво на алкохол в кръвта, както и затова дали можете да целунете любимата си колежка за добро утро при пристигане на работа.

От фирмата производител Topland насърчават кандидат-купувачите с лозунга: "Да се превърнем в общителни хора."

Скенерът за лош дъх разполага с 6 нива, определящи критерия, за това какво е безопасното разтояние, на което можете да се приближите до хората.

Скалата започва от 1 оцветено в синьо, което е най-добрия показател за наличието на идеална устна хигиена. Стойностите от 0 до 1 показват още, че спокойно можете да си играете на „цуни-гуни”. Скалата завършва на 6 оцветено в червено, което означава, че устата ви смърди така сякаш вътре е умрял пор. При 4 се счита, че сте прекалили с алкохола, а прехвърлите ли шестицата направо сте мъртво пиян.

Подобно на повечето японски сладки приспособления и устройството на Topland, което претендира за перфектна оценка на „смрад фактора” на вашата уста не се продава в нашата част на света. Но в ерата на интернет е на разположение в почти всеки онлайн магазин за сумата от $ 63.

Автор: Славелита Велчева
Източник: Snews.bg

Няма коментари: