Милион от тотото!

ccd97b7b16Да, знаем, че в момента джакпотът е над 2 млн. лева, ама ние сме по-скромни. Затова те попитахме какво би направил с едно скромно милионче, което ти дойде като бонус от лотарията. И ти ни отговори!

Направо ни смачка с тоя отговор – цели 40.28% заявиха, че ще започнат някакъв бизнес със спечелената сума. Което си е супер яко и показва, че не си мързел като нас и повечето ни познати!

Буркан банк не е много надеждна история и явно затова 12.63% биха внесли кинтите в нормална банка и сигурно биха пробвали да живеят от лихвите. Хубаво е преди това, естествено, да провериш няколко варианта, за да има няк'ва полза от идеята и да не си прецакан отново накрая.


Пътешествениците от потенциалните милионери явно са към 12.42%. Поне толкова са заявили, че биха зае*али всичко, за да попътуват и видят някой хубав остров, поне няколко от Чудесата на света или биха отишли на пътешествие до дома на Бар Рафаели, за да я черпят джин!

Купувам си вила на морето!“ - това ще направят цели 11.82%. Сигурно искате там да поканите пак Бар, копеленца гадни!

Хо-хо! Ура за великите 9.82%, които си признават, че с респектиращата сума биха направили „някаква глупост, ама не знам още каква“! Хвала, защото умните инвестиции много често правят хората вманиачени бизнес-идиоти, а ти искаш да си нормален битов пианица, който да бодва манекенки, нали?


Спортна кола – това пък е изборът на 8.42% от отговорилите. То от спортна до спортна има много голяма разлика ('щото и Tigra уж има нещо спортно, ама не и за истински мъж...). Така че ти препоръчваме някоя хубавка класическа марка, а не тунингована дивотия.

4.61% ли са само вманиачените впианчени читатели? Не вярваме! И все пак само толкова са отговорили, че биха се опитали да пропият крупната сума. Ще кажеш „Е, как да изпиеш цял милион, бе, прасета?“, но ние ще ти отговорим „Със старание всичко се постига!“./utre.bg

Няма коментари: