Срещи от третия вид

sochi20% oт хората по света вярват в НЛО, а някои дори се опитват да се срещнат с тях. Така или иначе странни явления са наблюдавани на различни места. Да си припомним някои:


Стрелба над Пуерто Рико



Островите в Карибско море са известни с плажовете си, обаче в Ел Юнке отиват не любители на тропическия рай, а изследователи или просто хора, мечтаещи да видят с очите си странните явления, забелязани над тропическите гори. Хората говорят за летящи чинии, които се носят по небето и стрелят с разноцветни огньове. За последно за такова явление свидетелстват леля и племенница, които ги видели на 23 януари тази година.



На лов за НЛО в Сочи



В бъдещата столица на Олимпийските игри имат и друг спорт- лов за НЛО. Според някои в близо -в планина Битха има особено поле на енергия и именно там пришълците да си направили база, която работи като врата между световете. Наистина, в последно време никой не е виждал инопланетяни, но пък в предишни години свидетелствата бяха многобройни.



Ескада над Мексико




mehiko

На 11 април 2005 г. хиляди хора стават свидетели на странно следобедно явление - първо седем странни обекта се появили в небето, а после броят им започнат да расте и те станали стотици. Летящите чинии кръжали в небето и изпълнявали странни маневри.



Защо „летяща чиния"?



През 1986 г. Джеймс Хилиленд, основател на Обществото за контакт с извънземен разум, приема в ранчото си хиляди желаещи да се сблъскат със света на непознатото. Никой не бил разочарован- необяснимите светлини в небето се появявали редовно. Именно заради явлението на планината Адамс през 1947 г. Кенет Арнолд употребява пръв израза „летяща чиния".



Предупреждение от небето над Чили



puerto

На около 150 мили от Сантяго за срещи с НЛО се говори от 2008 г. За последно- дни преди опустошителното земтресение, хора от различни райнои видели странно сияние в небето.



Фолкландският триъгълник



Над 2000 души от 1990 г. досега разказват за неясни светлини с променлива форма, които прелитат над промишленото градче Бонибридж. През тази година британското министерство на отбраната публикува доклад от 6 000 страници за тези срещи.



НЛО над имението на Буш



Най-масовото наблюдаване на НЛО в САЩ е в Ерат, Тексас. Десетки хора, между които местният шериф, мна 8 януари 2008 г. виждат огромен спокойно летящ по небето обект. После съобщения за такъв обект пристигат от Клибърн, Дъблин, Селдърн и дори от региона, в който е имението на Буш.


utre.bg


YELOW NEWS

Няма коментари: