Приеха Уитни Хюстън в болница

Американската поп дива Уитни Хюстън е била приета в болница в Париж заради проблеми с гърлото и дихателните пътища, съобщиха хора от нейното обкръжение, съобщиха от vesti.bg.



46-годишната тъмнокожа изпълнителка е отменила първия концерт от европейското си турне, който трябваше да се състои във френската столица, заради "респираторна инфекция" и най-вероятно ще трябва да изпусне втория си концерт - в английския град Манчестър, предвиден за четвъртък.


Източникът посочи, че тя е подложена на лечение в болницата в Париж заради "хроничен ринофарингит и инфекция, причината за която не може да бъде установена към този момент".


Хюстън, чиято кариера отбеляза своя връх през 90-те години на миналия век, е един от най-успешните музикални изпълнители в света с продадени повече от 170 млн. албуми.


Тя обаче имаше големи проблеми със здравето, докато планираше голямото си завръщане.

След седемгодишно отсъствие от сцената и звукозаписните студия, битката с пристрастеността си към наркотиците и разпадането на 14-годишния й брак с певеца Боби Браун, през 2009 г. тя издаде албума "I Look to You".


YELOW NEWS

Няма коментари: