Георги Милчев - Годжи губи слуха си, бори се да не оглушее..


Проблеми със слуха са налегнали Георги Милчев-Годжи, установи репортер на "ШОУ". Отскоро басистът дори използва специални тапи, чиято цел е да спасят ушите му и да не оглушее съвсем. Годжи все по-често е взиман на подбив от колегите си заради неприятния проблем.



Шегите на негов гръб валят дори по време на самото предаване, отбелязват бдителни зрители. Слави Трифонов и колегите му дори го наричат иронично с името Лудвиг - препратка към гениалния композитор Лудвиг Ван Бетовен, който също бил глух.


Малко хора знаят, но подобни проблеми има и барабанистът на "Ку-ку бенд" Венелин Венков. Това е вследствие на факта, че музикантите прекарват по няколко часа на ден в студиото на шоуто, където репетират, и дългите години на подобен режим вече се стоварват върху здравето им.


В последно време доста здравословни проблеми се струпаха върху екипа на Слави. Самият той го закъса със зрението и крака си в последните година-две. Реквизиторът Ванката също сложи очила по подобие на шефа си. Актьорът Красимир Радков пък води усилена борба с холестерола и високото кръвно.

YELOW NEWS

Няма коментари: