Нов скандал взриви ЦСКА

Агитката ревна: Изритайте лекетата от "Армията"


Раните са дълбоки 1 см
Раните на Иван Иванов и Иван Караджов не са опасни. Ножът е проникнал на не повече от сантиметър, заяви за Канал 3 шефът на дежурния екип в травматологията на "Пирогов" д-р Валентин Иванов. Двамата са приети в кабинет 108. "Не очакваме усложнения", заяви Иванов.

Нощните птици на разпит
Иван Иванов и Иван Караджов бяха привикани на разпит в III РПУ вчера следобед заедно с треньора Любо Пенев. Те са дали ценни сведения за разследването и в момента мнимият служител на паркинга се издирва. Камерите не са успели да заснемат лицето на мъжа.

Фотосесията на Русия и Караджата за клубния календар е едно от последните им постижения

фото БУЛФОТО

Пореден скандал с футболисти на ЦСКА отвори работа на шефове, полиция и лекари. "Лошите момчета" Иван Иванов и Иван Караджов бяха наръгани с нож към 3 ч след полунощ вчера. Екшънът се развил по познат сценарий и започнал с обиколка из нощните клубове на София. Двамата първо празнували на коледното парти на ЦСКА в "Блек Лейбъл", според запознати там не лизнали капка алкохол за пред шефовете и треньорите. После Русия и Караджата се развихрили. Отишли в "Син сити" с няколко момичета, но към 3 ч решили да продължат в близкия клуб "Сиело" на бул. "Стамболийски".

Същинският скандал избухнал, когато Караджов паркирал джипа си "Мерцедес МL" пред заведението. Мъж, който се представил за отговорник за паркинга, обяснил, че не е разрешено. Видимо пияни, двамата с Иван Русия започнали да го обиждат, а Караджов демонстративно извадил няколко банкноти и ги хвърлил в лицето на служителя. Стигнало се до меле, в което футболистите били наръгани с нож. Кървавата драма се разиграла само на метри от столичната дирекция на МВР. На място се отзовал патрул, който разпитал ранените цесекари, преди да бъдат откарани в болницата.
Иван Караджов и Иван Иванов да бъдат моментално изхвърлени от ЦСКА, поискаха от фенклуба на "червените". Тартори веднага се свързаха с Любослав Пенев и настояха треньорът да изиска максимални наказания от ръководството, по възможност дисциплинарно уволнение за пияниците. Както е известно, това далеч не е първият скандал с тяхно участие. От фенклуба на ЦСКА също така бяха учудени от наглостта на Караджов и Русия да отидат на коледното парти на ЦСКА. Както е известно, само преди броени дни двамата нарекоха съотборниците си "мишки" и "п...и".
Ивайло Йолчев
Десислава Георгиева

Няма коментари: