Елеонора се предлага в Пловдив

След като напусна стриптийз бара на Лъвов мост в столицата, псевдозвездата на „Биг Брадър Фемили" Елеонора Палавейска е напът да блесне в някой от пловдивските нощни клубове. Според запознати с бизнеса с еротичните чупки, кризата е изпразнила масово столичните барове. Това довело до голям отлив на момичета.
Първо Ели се завърнала с наведена глава при съпруга си Давид Качанов във Велинград. Бившият й възлюбен я приел веднага. Запознати с мурафетите на скандалното семейство твърдят, че той дори се престрашил да си легне с нея. Още преди две години „чехльото от Велинград", както го нарича цяла България, призна, че не смее да консумира брака си, защото „знае ли човек с какви си ляга в София".
Във Велинград модерното семейство направило семеен съвет, който решил на първо време хубавицата да се пробва в някой от пловдивските стриптийз клубове. Така тук Палавейска може и да рестартира поувехналата си софийска слава. Не случайно преди седмица се появи и порното-менте, в което дама, приличаща на нея, се обработваше с половинметров гумен член.
Запознати с трудовата й кариера твърдяха, че на Лъвов мост тя бе една от звездите в заведение, за което се твърдеше, че е на хора, близки до Алексей Петров - Трактора. За един любовен сеанс там тя взимала по 150 лева. Но заради надменното си държане била недолюбвана от колежките си.
Източник: SNews.bg
 

Няма коментари: