Кателина Гатева-имитира секс и лесбосцени по заведенията

Таен обожател, сексманиак, сутеньор... Всички хипотези около взривения преди дни автомобил на Кателина Гатева се въртят около пищните й форми. Автомобилът „Нисан" лумна в пламъци в неделя през нощта в столичния кв. Люлин 7, където тя живее, и освети отново клюките за двойствения живот на плеймейтката. Според тях тя е развратна, перверзна и скъпо платена дама на повикване, според самата нея - в тези слухове няма нищо вярно.
„Подозирам кой е взривил колата ми", заяви веднага след инцидента Гатева. Тя споделила пред полицаите, че атаките срещу нея идвали най-вероятно от пренебрегнат обожател, който първо започнал да я тормози във „Фейсбук", а след това звънял по телефона и я заплашвал.
„Сега напук ще си купя скъпа кола. Имам застраховка, която ще покрие щетите по нисана", заяви още тя.
Това не е първият случай, в който посягат на колата на „Мис Естествен бюст 2009". „Миналата година на 10 декември ми счупиха предното стъкло. Тогава мислехме, че са вандали, но сега не съм сигурна. Сигурна съм, че ще има и трети удар, и то директно срещу мен," категорична е Кателина.
Има няколко основни сюжета в живота на плеймейтката, които определят имиджа й. Тя бе финалистка на конкурса „Мис Плеймейт 2009", участва в шоуто на Слави Трифонов „Бягство към победата" (б.а - в него тя си партнираше с популярната столична бръмчалка Катрин Вачева), обича да имитира секс и лесбосцени по заведенията, които посещава, а скандален клип от рождения ден на журналиста Душко Петров, в който тя показва гърдите, стана хит в интернет.
Брюнетката в момента е безработна. Тя била много засегната, че жълтите вестници свързват името й с непознати за нея подземни босове и клубове за компаньонки.
Автор: К. ПЕТРОВА

Няма коментари: