Нон-стоп ерекция


Най-отровният паяк в света може да даде възможност за подвизи в леглото на много мъже с проблеми със сексуалната активност, пише Daily Mail.

Американски учени доказаха, че веществото в отровата на южноамериканския паяк-скитник (наричан още бананов), което причинява състояние на приапизъм (постоянна ерекция за няколко часа), може да се превърне в ефективно лекарство срещу импотентност.

Разбира се, сред другите ефекти при ухапване са загуба на контрол върху мускулите, силна болка, затруднено дишане и при ненавременно третиране с противоотрова фатален край е твърде вероятен.

Екипът от Университета Джорджия обаче успял да извлече полипептида PnTx2-6, който бил инжектиран на лабораторни мишки с полова безпомощност и резултатът бил ерекция без странични ефекти.

Изследователите са първите, които успяват да докажат на практика широкоразпространената в последните години теория за вероятността отровата от паяка-скитник да се окаже новата виагра.

Така при подходяща обработка може да се стигне до направата на лекарство, което да е алтернатива на познатите досега.

Освен това предстоят тестове, за да се провери дали токсинът от паяка-скитник няма да се окаже ефективен афродизиак и за нежния пол.

АСН

Няма коментари: