8-годишна сензация пее с ангелски глас /видео/..

Малката Рема Мървайн е само на 8 години, но е считана за детето чудо в света на музикалния бизнес в Америка.

Родена е на 15 септември в семейството на Тейтън и Уенди Мървайн, в родилното отделение на болница „Трините” в столицата на Тексас - Далас.

Рема започва да пее още от мига, в който проговаря. Първите си песни записва преди година, когато е едва на 7, а първият й албум Amazing Grace мигновено се превръща в сензация в интернет.

Вдъхновението за певческия си талант тя получава от своята майка Уенди, която за съжаление губи битката с рака на яйчниците и почива на 8 ноември, 2008. Това е причината Рема да се посвети на църковното пеене в служба на Бог. Година по-късно музикалното откритие на Америка е кръстена на 18 октомври 2009 г., след като приема Христос като свой Спасител.

Рема споделя, че би желала майка ѝ да се гордее с нея. Затова невръстната певица изпълнява песните си в църкви, организации с нестопанска цел, благотворителни организации, болници и специални събития.

Рема Мървайн признава, че въпреки феноменалния си талант не се чувства различна. През свободното си време, като всички деца, и тя обича да си играе с кукли, навън с любимото си куче Моджо или да гледа филми.

След като музикалните хитове на Рема са гледани от над 16 милиона посетители в интернет за 2010 г., тя се превръща в световна звезда, и е канена за участие във всички големи американски телевизии, като ABC, Fox News, CBS, CBN, TBN и др.

Тази седмица, в столицата на кънтрито, Рема записа и своя коледен албум All Seasons в съпровод на Нашвилския симфоничен оркестър.

Предлагаме ви невероятното ѝ изпълнение на популярния коледен хит „Всичко, което искам за Коледе си ти”(All I Want For Christmas is You)!

Автор: Славелита Велчева

Няма коментари: