Секс рекорди..

Най-голям

Победител: Джон Кардели Фалкон, САЩ

Рекорд: 24 см в спокойно състояние. 34 см- в ерекция. Диаметър- 16 см. 39-годишният притежател на най-внушителното мъжко достойнство е лишен от секс от 12 години. Очевидно жените имат за какво да говорят с него на първата среща, както и след нея.

Най-силна

Победител: Татяна Кожевникова, Русия

Рекорд: Рускинята с лекота вдига щанга от 14 кг само с вагиналните си мускули. Което означава, че едва ли ще спре кон, но- средно голям жребец е по силите й. Рекордьорката от 15 години редовно тренира мускулите си с упражненията на Кегел.

Най-дългата женска мастурбация

Победител: Кити Кет, САЩ

Рекорд: През 2008 г. Кити, 28-годишна, облечена само с розови котешки ушички, разби конкуренцията в Masturbate-a-Thon, Сан Франциско, след като издържа 7 часа и 6 минути в компанията само на вибратори и няколко секс играчки. При това получавайки оргазъм средно по един път на час.

Най-дългата мъжка мастурбация

Победител:Масанобу Сато, Япония

Рекорд: Пак на същия конкурс в Сан Франциско, но една година по-късно, бе поставен и вторият рекорд: 9 часа и 58 минути сред изкусвени вагини.

Най-впечатляващата еякулация

Победител:Хорст Шулц, Германия

Рекорд: Гинес твърди, че спермата на Шулц се издигнала на цели 5 метра и 71 сантиметра над земята.

Най-много сексуални партньори за ден

Победител: Джон Доу и Хюстън Доу, САЩ. Съвпадението на фамилиите не е случайност- двамата са съпрузи.

Рекорд: Джон успя да щастливи 101 жени, макар наистина- свърши само с 52 от тях. През същия ден Хюстън смени 620 партньори по 58 сек. всеки.

Източник: Men.bg

Няма коментари: