Българката Ралица Иванова в "Секси атлас на Земята"


Американското мъжко списание Esgurie публикува "Секси атлас на Земята", в който редакцията е включила най-сексапилните според нея дами от 194 различни държави по света, където те са родени, израстнали или живеят.

В Атласа България е представена от модела на бельо и бански костюми Ралица Иванова, която от години живее и работи в Ню Йорк.

Титлата най-секси в страната била присъждана не само за красива външност или перфектно тяло, но и заради активна обществена позиция, постижения в света на изкуството, културата или шоубизнеса, влияние в политиката или дори високи спортни постижения на съответната представителка на “нежния пол”.

Така сред “най-секси жените по света”, се нареждат както бивши или настоящи кралици на красотата, така и актриси, певици, модели, танцьорки, спортистки, писателки, журналистки, политици, първи дами и кралици, и дори една бивша секс-робиня от Камбоджа.

Компанията им се допълва от “най-сексапилната жена в света” за 2010 г., за която списанието през тази година избра американската актриса Минка Кели.

В него могат да се открият експремиер, президент и няколко първи дами – Юлия Тимошенко, бивш министър-председател на Украйна, президентът на Аржентина Кристина Фернандес де Кирхнер, първите дами на Азербайджан и Франция, Мехрибан Алиева и Карла Бруни-Саркози, както и кралицата на Йордания Рания.

Интернационалът на красотата включва и актриси като родената в Йерусалим и включена като представителка на Израел Натали Портман, Моника Белучи (Италия), Чарлийз Терон (ЮАР) и Наталия Орейро (Уругвай).

Нежно представителство в атласа нямат само Доминика и Ватикана, като Светият престол бил “дисквалифициран” заради нежеланието на папа Бенедикт XVI да се извини и признае отговорността на Католическата църква за сексуалните престъпления, извършвани от свещеници.

Няма коментари: