Четири мъжки тайни, които всяка жена трябва да знае


Ако смятате, че женските хитрости в личните отношения са нещо като специално правомощие, попитайте психолога Зоуи Щримпел- той има какво да каже за мъжките тайни:

Мъжете използват „женските" четива и сериали срещу вас

Мъжете имат очи и могат да четат и гледат, включително и това, което е написано от жени за тях. И ако той има желание, спокойно може да се подготви за вашите очаквания и да ви манипулира. Т. е. ако той ви изненадва с внимание и чувствителност от самото начало, не бързайте да губите бдителност.

Мъжете се същите истерички като жените

Скрийте ключа от колата му и гледайте. Просто мъжете са по-малко склонни да демонстрират емоции и предпочитат тайното отмъщение като да пропуснат звъненето ви или да не намерят време за вас, докато вие се чудите какво става.

Мъжете не искат свободни отношения

Когато той ви обяснява, че няма нищо против например ако му изневерите и е хубаво да се срещате с други хора, не бързайте да му вярвате- той има предвид само себе си. Мъжете се страхуват от полигамията, защото си дават сметка, че докато те са в нечие легло, не се знае какво става на тяхното. Чувството за собственост при мъжете е толкова силно, че направо измества това за продължение на рода.

Сексът не е повод за сериозни отношения

Когато един мъж ви каже, че иска да спи с вас, обикновено има предвид...че иска да спи с вас. Тоест не бързайте с изводите за общото ви бъдеще. Мъжете са по-малко склонни да се объркват в отношението си спрямо жените, защото изначално им определят дадена роля- приятелка, любима или просто момиче за секс.

Няма коментари: