Как да забравиш бившата?..


Трудно е да се забрави бившото гадже, особено ако то е било сефтето на пишлето, правило най-яките дудуци на света, или все още не можеш да спреш да мислиш за нея. Ето няколко идеи по тоя повод:

Не оставай приятел с нея

Ако все пак решите да продължите да поддържате някакви приятелски чувства, а ти не си спрял да я обичаш, имай предвид, че така раната ще заздравее доста по трудно, а може и да не заздравее...

Изхвърли всички общи спомени

Разбира се, това е доста крайна мярка, но хората са го казали: „Далече от очите, далече от сърцето“. Няма ги снимките ви с нея, няма ги подаръците й, няма я и нея вече до теб, редно е да няма и писмени доказателства, че тя е съществувала.



Наричай новата с друго име

Пилета, патета, мишки и всякакви други трябва да ги забравиш, ако си наричал бившата с тях. Измисли нещо ново и нека животът ти започне на чисто с една още по-яка мадама!

Не говори за нея

Избягвай да казваш на новото гадже „Ама тя така готвеше“, „Ама тя никога не ме питаше такива неща“. Тя си е тя, тази е друга! Свикни с тази мисъл и давай напред, животът и оная ти работа са пред теб, както се казва.

Без общи приятели!

Били сте една компания с предишната и сега постоянно се налага да се засичате по партита, организирани от ваши общи приятели. Освен това срещите между бившата и новата ще дразнят новата, така че избягвай ги!

Клин клин избива

Каквато и девойка да намериш и става дори само за секс, не я изпускай! Тя е шансът ти да тръгнеш от някъде по дългия и трънлив път да забравиш онази, която направо ти е*а майката.
men.bg

Няма коментари: