Машина за кафе в София пуска чорапи


Невероятно, но факт - автомат пуска чорапи вместо кафе. Чорапмашината е изненадваща тръпка за клиентите на магазин в столичния квартал "Хаджи Димитър". От известно време пазаруващите там се радват на нетрадиционната си придобивка, която е монтирана до сами входа на известната верига магазини.

Огромен надпис "Не ходете боси" посреща купувачите. И явно интересът на хората е доста голям, защото мъжките чорапи номер 42 вече са свършили.

"Засилих се да си взема едно кафе от машината. Спирам пред нея и понечих да пусна 40 стотинки, но се стъписах! Вместо кафе - чорапи. Ама няма лошо", разказа пред "Стандарт" Мария. Тя бе дошла да пазарува за обяд в магазина и решила да се освежи с едно кафе на крак, но останала изненадана от необикновения автомат.

Чорапите в него струват по 90 стотинки чифта. Има богат избор на десени - черни, сиви, бели. Естествено, харчат се най-вече черните чорапи. През летните месеци вървят и белите. Дамските артикули за обуване пък са в свежи разцветки - розови и светлосини. Често се случва хората да звънят и на телефоните, които са изписани върху автомата, и да се жалват, че даден артикул е свършил.

В тая жега трябва да пуснат и автомат за бански и шапки, недоволстват обаче част от клиентите. Но все пак потриват доволно ръце, защото в самия магазин чорапите струват 1,39 лв. А в автомата са по-тънко за джоба на потребителя.

Няма коментари: