Плюсове и минуси на Веско Маринов


Той е толкова гигантско явление, че не можем да не му обърнем специално внимание тук.

+ Веселинчо май е първият, който последва класическия руско-естраден пример да възпява конкретна професия, социална прослойка и т.н. Чакаме парчета за водопроводчиците, за пенсионерите и за депутатите!

- Никога не можем да разберем коя снимка от кой концерт му е, защото навсякъде е облечен ако не в едни и същи дрехи, то в подобни, а потните полумесеци неизменно присъстват!

+ Този вокален БГ колос безспорно спомага за развитието на козметичната индустрия – от години най-големите компании в бранша се опитват да изобретят дезодорант, стик или рол-он, който да може да спре потта, напираща в зоната на Весковите подмишници. Безуспешно.

- Макар че никак не се кефим на естрада, дори и на нас ни се допива, като Маринов пак започне с песньовките за горчиво вино и т.н. Не е честно, Весун, ние и без това поркаме достатъчно, не ни подтиквай към алкохолизъм!

+ Нашият герой и президентът Първанов успяват да наложат и в съвремието ни онази иначе толкова симпатична прическа на отчаян от соц-екзистенцията си кривоглед фризьор. Явно това е постмодернистичен арт отговор на ония петелско-педалски прически, дето ги носят момченцата днес...

- Сигурни сме, че МЕНДРЕНАЛИНКИте са чакали с трепет на концертното видео на „Нашата полиция“ танцуващите псведоченгета да се разхвърлят в един небрежен стриптийз. Ето, Веско – ти ги измами!

+ Не, полуофициалните (по думи на маститите продавачи) ризи с къс ръкав от Илиянци никога няма да излязат от мода – Весенцето се грижи и за текстилната промишленост в родината ни! Предполагаме, че вече от някоя реномирана марка са му предложили рекламен договор.

- Ние все още не сме разбрали кой именно се грижи за външния вид на звездата. Убедени сме, че това е някой световно признат image maker, който диктува не само какво да облича Веско, а и как да говори с медиите, каква да е хореографията при концертните му изпълнения и т.н.

+ Колкото и да се пънем, не можем да определим стила, в който твори Маринов. Нито е естрада, нито е онзи т. нар. Пирин фолк. Абе, уникален творец, нещо като Led Zeppelin през 70-те.

- Все още никоя мегабанда не е поканила Веско за подгряващ – нито Metallica, нито AС/DC, нито Rammstein се сетиха... Срам!

ИЗВОД: Плюс, минус, умножено, делено!

men.bg



Няма коментари: