Къде сме ние в класацията на нациите-полови атлети?


Желязната статистика обяви унгарците за световни полови атлети. На жител на страната се падат 152 сексуални подвига в година, показа проучване на Durex сред 150 000 души от целия свят. Прославените французи са втори. Те правят секс средно 144 пъти в годината.

Източна Европа като цяло има с какво да се гордее. Защото освен унгарците, над средното световно ниво секс правят още българите, сърбите, черногорците и руснаците.

Средностатистическата двойка пък прави секс 127 пъти в годината.

По въпроса за качеството 73% от хората по света са доволни от половия си живот. В родината на тантрата Тайланд явно правят най- качествен секс, защото доволните са 92%. Руснаците, макар че са сред световните лидери по количество, заеха последно място по-качество с едва 59% удовлетворени от любовния си живот.

Сексът за една нощ не е табу зьа 45% от хората по света. Най-популярен е той в Скандинавските страни и най-вече сред норвежците. 70% от тях и 71% от исландците са правили секс с човек, който току-що са срещнали и всичко е останало за една вечер.

Най-целомъдрената страна пък е Индия, където секс за една нощ са правили едва 24%.

В съответствие с духа на нашето време, най-запалени по новите технологии са американците. 54% са правили виртуален секс. Французите пък смятат, че секс не на живо е пълна глупост, и едва 20% определят, че виртуалният секс е секс.

Най-често симулират оргазъм австралийците (47%). Най-честни са в Хонконг. Там „симулантите" са едва 15%.

Няма коментари: