Анна Виси в България !

Иконата на гръцката поп музика Анна Виси, която бе отличена с Награда за принос към развитието и популяризирането на музиката от Балканите, пристига за връчването на статуетката си на 16 май.



Освен тази престижна награда, тя е номинирана в още две категории – за “Видеоклип на Балканите за 2009 г.” и за “Изпълнителка на Балканите за 2009 г.”



“Щастлива съм и за мен е голяма чест да получа тази престижна награда, която е за цялото ми творчество. Хубаво е, когато се оценява огромния ти труд през годините. Ще се радвам да поздравя публиката на всички Балкански държави. Интересно е и дали ще спечеля в другите две категории”, заяви специално за Балканика мюзик телевижън една от най-популярните певици не само на Балканите, но и в Европа.


Гръцката звезда още от сега е заръчала за самостоятелната си гримьорна един стек минерална вода “Перие”, плата с плодове и прясно изцедени сокове.


За престоя й от три дни заедно с десетчленния й екип от танцьори и музиканти има поръчано предварително специално меню, включващо задушени зеленчуци, риба и морски дарове. Всички ще са настанени недалеч от центъра в петзвезден столичен хотел, в който има басейн и фитнес – едно от изискванията на гранд дамата на гръцката музика.


В дните, през които ще остане у нас, в програмата й е предвидено посещение на Рилския манастир, Националния исторически музей и панорамна обиколка в столицата.

hotnews.bg

YELOW NEWS

Няма коментари: