Преслава и Илиян станаха певица и певец на годината


Телевизия "Планета" връчи за осми път годишните си награди на отличниците в жанра. За първа година ражисьор на церемонията бе Людмил Иларионов-Люси.

Интересно е да отбележим, че изпълнителите бяха в оркестрината и през цялото време демонстрираха не само топли колегиални взаимоотношения, но и се забавляваха искрено. Най-весело бе на масата на Константин, Илиян и Борис Дали.

Коце проследи с интерес и аплодира своята доскорошна любима Райна, която в дует със Стефан Митров изпя "Ще ти говоря за любов". Преслава, Емилия и Андреа споделяха също една маса. Напук на злите езици трябва да отбележим, че Преслава и Емилия си бъбриха сладко, дори за кратко излязоха от залата и пак заедно се върнаха, все така в добро настроение.

Камелия споделяше най-арт масата в оркестрината с други интересни личности, може би защото и тя самата е в най-арт категорията на попфолка. Край огън момичето бяха Евгени Минчев, Христо Сираков, Диана Любенова.

Милко обра овациите на публиката, но и на своите колеги и това го направи истински щастлив. Пепи Христозова, Роси Пейчева, Нелина, Есил влязоха в добър диалог с колегите си от поп жанра Нели Рангелова и Калин Вельов, които седяха редом до тях.

Ивана бе поздравена от много свои колеги за наградата "Изпълнител на десетилетието" и видимо развълнувана от всички аплодисменти.На финала чухме импровизиран дует между Преслава и Илиян, с което и от сцената показаха, че тази вечер наистина са се забавлявали добре, съобщи HotNews.bg.

Няма коментари: