Сашка Васева скочи срещу Бойко Борисов за данъците ..


"Защо дребните риби ще пълнят хазната на държавата?", пита скандалната Сашка Васева в писмо, адресирано до Бойко Борисов.

Посланието до премиера бе изпратено и в редакцията на списание „Блясък".

В него певицата изказва възмущението си от подбора на лицата, на които в момента НАП прави данъчна проверка. Предлагаме ви да видите писмото на дупнишката Мадона, което публикуваме без корекции:

„Какво стана с първата проверка и здравите хонорари от по 4000лв. и нагоре, че захванаха ретро фолка чийто хонорари варират между 700 - 800 лв. Май трябва да ни проверяват март месец, когато си подаваме годишните данъчни декларации. Защото ний ретро фолка работим от половин година, откакто ретро партитата са модерни. Ако ще ни проверяват когато сме били на върха преди 10 - 15г (годините на прехода) , ще трябва да запитаме днешните политици. Те какви са били 90-те години и не са ли били в сивия сектор и ако са били да им конфискуваме милионите и хотелите.

В момента текат данъчни проверки към всички дребни бизнеси. И аз питам: „Защо дребните риби ще пълнят хазната на държавата, които дори и сега им е трудно да оТцеляват в днешната финансова криза. А не се захващат с големите акули и милионери в държавата". Защо трябва да се откъсне от залъка на народа , които и без това трудно оцелява. Или пък ще пеем актуалния ретро хит "За кокошка няма прошка, за милиони няма закони". П.С. Провери ли се колко данък е платила любимката на Премиера Ивана , която е най-актуалната певица от 10г. назад с хонорар от 8000лв. Като добавим към нейния хонорар и хонорара на всички певици от силиконовата долина. Известно е, че Митко Пайнера е част от ГЕРБ и затова вниманието се отклонява към другите фирми от бранша, чиито хонорари са многократно по-малки.", съобщи HotNews.bg.

Няма коментари: