Аксиния си ляга с чичковци и жени ..


Голи снимки, сексуални експерименти и креватни сцени за по една нощ.. Надивяла съм се. Изобщо не съм светица, правила съм много щуротии", Това не е животът на порноактриса, а на поппевицата Аксиния, пише в. Уикенд.


Всъщност изданието просто е сумирало изказванията на гърлата за живота й в спалнята. А той определено е интересен. Тя изобщо не крие, че имала влечение към известни и богати господа. Не за друго, а защото излъчвали самочувствие и мъжка сила.


Парите тук нямат нищо общо. Те само създавали една особена привлекателност и освободеност на мъжа. Както писахме Аксиния , която отпадна от "Dancing stars" 2 точно преди финала, се изказа, че за нея няма тайни в секса.. „Опитвала съм доста неща в секса, имала съм най-различни експерименти заяви силиконката, която спрягаха за любовница на един от най-богатите българи. Самата тя пък неотдавна се "похвали", че го е правила и с жена. Всъщност не един път. Аксиния често твърди, че е „оперирана" от чувство за ревност и за нея изневярата не е никакъв проблем. За тройката тя си призна в предаването на Венета Райкова "Горещо".


Певицата разказа, че решила да направи подарък на гаджето си и му организирала любовна нощ с още едно момиче. Аксиния обясни смелата постъпка с това, че искала да изпита по-скоро себе си, за да разбере как ще се почувства като види любимия си човек с друга.Самата Аксиния, нашумяла преди години като част от неуспешното музикално шоу „Стар Академи", рускала под сурдинка клюката, че иммала близки контакти ст Бойко Борисов.„Имах връзка с Бойко още преди години, но нищо не излезе от това", шашка по-възрастните си колежки от БНТ Аксиния докато работеше там.


Повечето служители на държавната телевизия обаче подозират, че Аксиния си прави реклама, като споменава името Бойко,, който тогава беше кмета на София,

Няма коментари: